când veniturile tale se afundă în noile trenduri web (responsive design, mobile friendly, social media, seo etc.) pachetele noastre de servicii restabilesc strălucirea profitului și competitivității afacerii tale

Misiunea asumată de echipa noastră: creșterea profitabilității și productivității partenerilor noștri prin identificarea nevoilor specifice și aplicarea tehnologiei optime pentru atingerea obiectivelor fiecărei afaceri.

Suntem în secolul XXI. Prezența online a devenit obligatorie pentru orice afacere, siteul companiei nu trebuie să fie ”dușmanul” clientului: scris ilizibil, texte vagi, grafică de la începutul webului … Rigorile și standardele actuale impun următoarele criterii pentru orice site web:

  • să arate impecabil și fără erori
  • să fie ușor de utilizat
  • să fie vizibil pe toate ecranele (mobil, tabletă, desktop, laptop)
  • conținut optimizat pentru motoarele de căutare
  • să conțină toate funcționalitățile necesare promovării produselor dvs.

În contextul noilor obiceiuri de consum ale clienților, expresii precum responsive design, mobile friendly, social media, Search Engine Optimization nu mai pot fi ignorate când vine vorba de prezența online.

Înființarea unui department specializat presupune costuri permanente care nu pot fi justificate, mai ales în cazul afacerilor mici unde nevoia de servicii IT și marketing online se reduce la câteva ore pe lună.

Pe de o parte serviciile în domeniul tehnologiei online sunt esențiale pentru orice afacere, iar pe de altă parte angajarea și trainingul unor specialiști IT înseamnă costuri nejustificate în cazul unui program de câteva ore pe lună.

ne inspiră

Aceasta a fost una dintre mantrele mele – concentare și simplitate. Simplu poate fi mai greu decât complex. Trebuie să muncești din greu să-ți limpezești mintea pentru a ajunge la simplitate. Dar merită în cele din urmă, pentru că odată ce ajungi acolo poți muta munții.” Steve Jobs

Steve Jobs